Sobre nosaltres

100 anys d'història, eternament agraïts

Ferros Poch és una empresa familiar de tercera generació ubicada al Polígon Industrial de Constantí. El coneixement i la passió pel ferro s'ha transmès de generació en generació i de treballador a treballador, creant una filosofia d'empresa basada en la satisfacció dels nostres clients.

Gràcies a tots els que heu confiat en nosaltres i ens heu permès recórrer aquest llarg camí. Igual que fins a dia d'avui, nosaltres seguirem treballant per estar al vostre costat molt anys més. 

12715845_542471892600884_2511082379269877163_o

La Nostra Història

Descobreix el nostre recorregut

1922

Els orígens

Els orígens de Ferros Poch es remunten a l’any 1922.
Salvador Poch i Bové va ser el fundador, oncle de l’Elías Poch i Dot. Als seus inicis l’activitat principal era la recuperació de materials a partir de la ferralla.

Va ser després de la Guerra Civil, durant la postguerra, quan l’Elías Poch i Dot va anar transformant el negoci, pas a pas i amb decisió, fins a convertir-lo en el magatzem de productes siderúrgics que és avui dia.

1947

Els primers emplaçaments

El primer establiment va estar al Raval del Pallol, al centre de la ciutat de Reus.  Més tard, a mesura que el negoci arrancava, es va traslladar al Carreró de L’Hospital. Al cap d’uns anys vam tornar a canviar la ubicació per a instal·lar-nos en un local de la Riera de Miró.

1960

El creixement de la marca

El primer salt a unes instal·lacions de magatzem de ferro de dimensions considerables va ser amb la nova seu al Carrer dels Banys, en aquell moment una mica més allunyat del centre de la ciutat.

Aquestes instal·lacions amb el temps tornaren a quedar petites i  van ser ampliades a inicis de l’any 70. Es va annexionar amb una nau de 1.500 m² al Carrer Muralla, passant a tenir una superfície construïda de 3.500 m².

Més endavant, per la falta d’espai, també es va utilitzar un terreny a “El Mas”, a les afores de Reus, com magatzem satèl·lit per a les bigues i el productes llargs.

2003

L'embranzida definitiva

La gran modernització de l’empresa va arribar al 2003. El magatzem ja tenia un volum considerable i les instal·lacions es van quedar envoltades d’habitatges, cosa que feia molt difícil la gestió i el trànsit de camions dintre el nucli urbà. 

Aquets factors van propiciar el trasllat a l’emplaçament actual del Polígon industrial de Constantí, on es va construir una moderna nau de 6.000m2 pensada i dissenyada exclusivament per a la distribució de ferro. 

2021

Ferros Poch a dia d'avui

Actualment, gràcies a la ubicació de la nau, entre les ciutats de Reus i Tarragona, i la nostra renovada flota de camions, podem subministrar de manera eficient materials siderúrgics per tot el sud, centre i est de Catalunya. També podem afirmar, orgullosos, que som un dels magatzems més antics del país.

La opinió dels nostres clients

La teva experiència,
el més important per nosaltres

Shopping Basket
Open chat
Necesitas ayuda?
Hola
En qué puedo ayudarte?