La nostra història

Coneix els origens de Ferros Poch

Treballant des de 1922

Els Orígens

Els orígens de Ferros Poch es remunten a l’any 1922. El seu fundador va ser Salvador Poch i Bové, oncle d’Elías Poch i Dot.

 

Als inicis, l’activitat principal era la recuperació de materials a partir de la ferralla. Fou després de la Guerra Civil, en plena postguerra, quan Elías Poch i Dot va anar transformant el negoci, pas a pas i amb decisió, fins a convertir-se en el magatzem de productes siderúrgics que és avui en dia.

El  primer emplaçament

El primer establiment fou al Raval del Pallol, al bell mig de l’actual nucli antic de la ciutat de Reus. Més tard, es va traslladar al Carreró de l’Hospital; i al cap d’uns anys va tenir una nova ubicació a la Riera de Miró.

 

L’empenta definitiva

L’empenta definitiva com a magatzem de ferros d’unes dimensions considerables va ser a partir de la nova seu al Carrer dels Banys, ja més lluny del centre de la ciutat.

 

Aquestes instal·lacions van ser ampliades a començaments dels anys 70 amb una nau de 1.500 m2 al Carrer de la Muralla, adossada a l’anterior; passant així a tenir una superfície construïda d’uns 3.500 m2.

 

Amb el pas dels anys, aquestes instal·lacions van anar quedant rodejades d’habitatges, la qual cosa va propiciar el trasllat, l’any 2003, a l’actual emplaçament al Polígon Industrial de Constantí.

Ferros Poch a dia d’avui

Actualment, amb la nau de 6.000m2 de superficie ubicada entre Reus i Tarragona i una flota de 4 camions subministrem materials siderurgics per tot el sud-est de Catalunya, essent un dels magatzems més antics del país.

La nostra història

en imatges

Coneix els nostres serveis i productes